diumenge, 16 d’octubre del 2011

Ciberassetjament

En aquesta nova entrada, us voldríem parlar sobre un problema que afecta a moltes persones, fins i tot, als més petits de la casa: el ciberassetjament.

Actualment, gairebé totes les llars tenen accés a Internet i és per això que s'ha de conscienciar des de les pròpies escoles sobre aquest delicte i com actuar-hi.

Nosaltres hem preparat una presentació dirigida a adolesecents entre 11 i 13 anys explicant què és el ciberassetjament i motivant la comunicació basada en el respecte a Internet.
Ciberassetjament
View more presentations from Grup Esperança


No perdeu l'esperança; podem acabar amb el ciberassetjament si tots posem el nostre granet de sorra actuant amb respecte, tolerància i educació!

2 comentaris:

  1. Per finalitzar la nostra tasca sobre el ciberassetjament, voldríem expressar el nostre punt de vista respecte el vostre treball. Així doncs, seguint les pautes d'avaluació establertes a la webquest, creiem que l'equilibri entre imatges i text es mereix un 2, ja que considerem que és necessari indicar les fonts de les imatges utilitzades, encara que les imatges posades al power point són adients per al públic al que va dirigit. Pel que fa el contingut, el puntuaríem amb un 2, tenint en compte que no es fa referència a què s’ha de fer i què no en el cas de patir ciberassetjament. Per últim, referint-nos a la publicació del recurs, la puntuació seria un 2 perquè no heu acabat de treure conclusions sobre el tema exposat.

    ResponElimina
  2. En la nostra activitat no se'ns demanava que expliquéssim que fer en cas de patir ciberassetjament, només havíem d'explicar què era i motivar la comunicació basada en el respecte i la tolerància. I, la veritat, no he acabat d'entendre com volíeu que expliquéssim les fonts de les fotos del power.. Tot i això, agraeixo els vostres consells, ja intentarem millorar en el pròxim.

    ResponElimina